Εξωτερική Συμβουλευτική Επιτροπή

Το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού, από τα πρώτα του βήματα, με εξωστρεφή προσανατολισμό και στόχο τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας του παρεχόμενου εκπαιδευτικού και ερευνητικού του έργου, διέγνωσε την ανάγκη συγκρότησης μιας Εξωτερικής Συμβουλευτικής Επιτροπής αποτελούμενης από εξέχουσες προσωπικότητες και στελέχη του τουριστικού τομέα.

Αποστολή της Εξωτερικής Συμβουλευτικής Επιτροπής είναι η άμεση και ουσιαστική διασύνδεση επαγγελματιών εγνωσμένου κύρους του τουριστικού τομέα με την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος, με στόχο τη διαρκή παροχή συμβουλών και συστάσεων, ικανών να συμβάλουν στην έγκυρη και έγκαιρη διαμόρφωση της στρατηγικής κατεύθυνσης αλλά και των κατάλληλων τακτικών εφαρμογής της. Η εμπειρία και βαθιά γνώση που διαθέτουν τα μέλη της Επιτροπής θα συμβάλλει καθοριστικά στη διαρκή επικαιροποίηση της δομής και του περιεχομένου του Προγράμματος Σπουδών καθώς και στην ανάδειξη νέων, κρίσιμων και καινοτόμων ερευνητικών ζητημάτων, που χρήζουν επιστημονικής διερεύνησης.

 Μέλη Εξωτερικής Συμβουλευτικής Επιτροπής
Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού

1.  Αγγελόπουλος Αλέξανδρος Διευθύνων Σύμβουλος Aldemar
2. Γκιάλας Εμμανουήλ Hospitality Consulting Services
3.  Δρ. Καρλής Αθανάσιος Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Μάρκετινγκ Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.
4.  Μεταξάς Ανδρέας Διευθύνων Σύμβουλος Metaxa Hospitality Group, Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε. «We Do Local»
5.  Μοχιανάκης Κωνσταντίνος   Γενικός Διευθυντής του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΗΡΑΚΛΕΙΟ μονοπρόσωπη ΑΕ.
6.  Παπαδοπούλου Ιωάννα   Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών
7.  Περράκης Δημήτρης   Γενικός Διευθυντής Grecotel Cape Sounio
8.  Σβύνου Κωνσταντίνα   Πρόεδρος Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων  
9.  Σωτηρίου Ελένη  Γενική Διευθύντρια Thessaloniki Convention Bureau

 

Search