Εκπαιδευτικές Υποδομές

Υπολογιστικά Κέντρα - Εργαστήρια

Στο Τμήμα λειτουργούν Υπολογιστικά Κέντρα των οποίων ο εξοπλισμός ανανεώνεται και επεκτείνεται συνεχώς, ώστε να καλύπτουν τις πάγιες διδακτικές ανάγκες των μαθημάτων Πληροφορικής, καθώς και όσων μαθημάτων χρειάζονται υποστήριξη στην πληροφορική. Επίσης, υποστηρίζουν τις ερευνητικές ανάγκες τόσο των διδασκόντων/ουσών όσο και των υποψήφιων διδακτόρων, ενώ είναι διαθέσιμα και για ελεύθερη χρήση από όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες. Τα Υπολογιστικά Κέντρα λειτουργούν καθημερινά (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών) από τις 09:00 έως τις 21:00 στο Μιχάλειο κτήριο (Μιχάλων 8, ΤΚ: 82 132, Χίος).

Για την αποτελεσματική λειτουργία των υπολογιστικών κέντρων και προκειμένου να είναι εφικτή η εργαστηριακή εκπαίδευση των φοιτητών και φοιτητριών με ασφάλεια κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι απαραίτητο οι χρήστες του εξοπλισμού να επιδεικνύουν ακαδημαϊκή συμπεριφορά και να τηρούνται συγκεκριμένοι κανόνες. Παρακαλούμε μελετήστε προσεκτικά τον Κανονισμό Υπεύθυνης Χρήσης https://helpdesk.chios.aegean.gr/el/item/28-dikaiomata-kai-ypoxreoseis-xriston.html

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες πληροφορικής και επικοινωνιών στη σελίδα: https://helpdesk.chios.aegean.gr/el/ καθώς και στο τηλέφωνο: 22710-35166 και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λειτουργεί επίσης Οπτικοακουστικό εργαστήριο ξένων γλωσσών το οποίο αποτελείται από 24 θέσεις εργασίας φοιτητών/τριών, την κεντρική κονσόλα του/της διδάσκοντα/ουσας και έναν ειδικό φωριαμό, όπου φυλάσσεται ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός και υποστηρίζει τις ανάγκες των φοιτητών/τριών για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Search