Τοποθεσία - Πρόσβαση

Το εκπαιδευτικό, ερευνητικό και διοικητικό έργο του ΤΟΔΙΤ υλοποιείται στα ακόλουθα κτήρια της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου:

Μιχάλειο κτήριο: βρίσκεται στην οδό Μιχάλων 8 και εδώ υλοποιείται το μεγαλύτερο μέρος των μαθημάτων του ΠΠΣ του ΤΟΔΙΤ. Στο κτήριο αυτό στεγάζεται η Γραμματεία και η Διοίκηση του ΤΟΔΙΤ αλλά και το τοπικό παράρτημα της Βιβλιοθήκης, γραφεία διδασκόντων και διοικητικών υπηρεσιών, γραφεία συλλόγου φοιτητών κ.ά. Στο Μιχάλειο κτήριο λειτουργούν τα υπολογιστικά κέντρα της ΠΜΧ τα οποία καλύπτουν τις πάγιες διδακτικές ανάγκες των μαθημάτων Πληροφορικής και των μαθημάτων που χρειάζονται πληροφορική υποστήριξη. Επίσης στο χώρο του Μιχαλείου λειτουργεί το Οπτικοακουστικό εργαστήριο ξένων γλωσσών που αποτελείται από 24 θέσεις εργασίας φοιτητών/τριών. Το λειτουργικό σύστημα του κέντρου παρέχει ποικίλες δυνατότητες τηλεχειρισμού, ενδοεπικοινωνίας, ομαδικής συζήτησης κ.τ.λ., ιδιαίτερα χρήσιμες για τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας

Αμφιθέατρο ΣΕΔ «Γιάννης Καράλης»: στον αύλειο χώρο του Μιχαλείου βρίσκεται ένα σύγχρονο αμφιθέατρο/συνεδριακό κέντρο δυναμικότητας 220 θέσεων που εξυπηρετεί και τις εκπαιδευτικές ανάγκες του ΤΟΔΙΤ.

Κτήριο Κοραή: βρίσκεται στην οδό Κοραή πλάι στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη «Αδαμάντιος Κοραής» διαθέτει δύο αίθουσες διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται και για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του ΤΟΔΙΤ.

Φοιτητικές Κατοικίες Χίου: βρίσκονται σε παραλιακή τοποθεσία και σε απόσταση 5 χλμ. από το κέντρο της πόλης (περιοχή Τάγμα). Περιλαμβάνουν 6 κτήρια, με 179 μονόκλινα δωμάτια, που διαθέτουν ιδιαίτερο λουτρό, και κοινόχρηστους χώρους υποδοχής και κουζίνας ανά κτήριο.

Καρράδειο κτήριο: βρίσκεται στην οδό Χρήστου Μάντικα 13, στεγάζει γραφεία διδασκόντων και μια αίθουσα διδασκαλίας δυναμικότητας 75 θέσεων.

Όλα τα κτίρια της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου και οι Φοιτητικές Κατοικίες συνδέονται με δίκτυα οπτικών ινών και προσφέρεται η δυνατότητα WiFi σύνδεσης στους περισσότερους χώρους.

Για πληροφορίες σχετικά με τα κτήρια, τις αίθουσες διδασκαλίας και το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλ. δ/νση: https://classrooms.chios.aegean.gr/.

Search