Τη Δευτέρα, 15/11/2021 στις 15:00, στο Μιχάλειο Κτίριου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: «Το κρασί στις επιχειρήσεις φιλοξενίας» με προσκεκλημένους ομιλητές τους κ.κ. Κωνσταντίνο Στεφανακίδη, Στέλεχος της Διεύθυνσης Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης του Υπουργείου Τουρισμού, ειδικό σε θέματα φιλοξενίας και επισιτισμού, τον κ. Παναγιώτη Κεφάλα, Υπεύθυνο Πωλήσεων & Προμηθειών της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. και την κ. Άννα Λαγού, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος «Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» με υπεύθυνο Καθηγητή τον Δρ. Χρήστο Κακαρούγκα ο οποίος είχε και την ευθύνη του συντονισμού. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες ο Προέδρος του Τμήματος, Καθηγητής Θεόδωρος Σταυρινούδης. Ο κ. Στεφανακίδης στην ομιλία του εστίασε στην αξία του κρασιού στην ανάπτυξη γαστρονομικών εμπειριών. Στη συνέχεια ο κ. Κεφάλας και η κ. Λαγού, παρουσίασαν την ιστορία, τη λειτουργία και τις προοπτικές της εταιρείας, αναφερόμενοι ιδιαίτερα στην πρόκληση της αναβίωσης της παραγωγής του Αριούσιου Οίνου, του φημισμένου από την αρχαιότητα κρασιού της Χίου. Η εκδήλωση έκλεισε με γευσιγνωσία κρασιών της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε., ενώ ακολούθησε συζήτηση βάσει ερωτήσεων που με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έθεσαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου στους ομιλητές