Φοιτητικές Δράσεις

Οι φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού, συχνά σε συνεργασία με φοιτητικό δυναμικό άλλων Τμημάτων της Μονάδας, έχουν συγκροτήσει σημαντικό αριθμό πολιτιστικών (θεατρικών, μουσικών, κ.ά.) και αθλητικών ομάδων και διοργανώνουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Οι ομάδες αυτές λειτουργούν ως εστίες πολιτισμού και συμπληρώνουν τη ζωή των φοιτητών και φοιτητριών στη Χίο, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να ασχολούνται με τα εξωπανεπιστημιακά ενδιαφέροντα και χόμπι τους.

Φοιτητικές Αθλητικές Δραστηριότητες

Ο τομέας «Αιγαιακός Πανεπιστημιακός Aθλητισμός» δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες να ασχοληθούν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις αθλητικές προτιμήσεις τους με ένα πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Οι αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, stretching) που οργανώνονται στην Πανεπιστημιακή Μονάδα Χίου προσφέρονται σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας: προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες, υποψήφιους/ες διδάκτορες, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό.

Για τη συμμετοχή σας σε αυτές και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο μέλος ΕΕΠ της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης κ. Βασίλειο Τσαρδάκα, είτε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε κατά τις ώρες προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο και στο Εθνικό Στάδιο της Χίου (απέναντι από το Μιχάλειο κτίριο) τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 11:00-11:30 STRETCHING (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ)
11:30-13:00 ΜΠΑΣΚΕΤ (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ)
13:00-15:00 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΙΟΥ)
ΠΕΜΠΤΗ 11:00-11:30 STRETCHING (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ)
11:30-13:00 ΜΠΑΣΚΕΤ (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ)
13:00-15:00 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΙΟΥ)

Με τη συμμετοχή στις αντιπροσωπευτικές πανεπιστημιακές ομάδες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων του τομέα, υπάρχει η δυνατότητα εκπροσώπησης του Πανεπιστημίου σε πανελλήνιες πανεπιστημιακές αθλητικές διοργανώσεις και σε ευρωπαϊκές ή παγκόσμιες Πανεπιστημιάδες.

Φοιτητικές Ομάδες

Search