Συστάσεις και προτάσεις

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού να βελτιώσει τις υπηρεσίες αλλά και την ποιότητα των σπουδών που παρέχει στους φοιτητές/τριές του, προχώρησε με απόφαση της 6ης/29.11.2021 Προσωρινής Συνέλευσης στη σύσταση «Επιτροπής αξιολόγησης συστάσεων και προτάσεων φοιτητών/φοιτητριών του Τμήματος».
Αποστολή της εν λόγω Επιτροπής είναι να συγκεντρώνει τα σχόλια, τις αξιολογήσεις, τις προτάσεις και τις συστάσεις των φοιτητών/τριών, τα οποία σχετίζονται με την εκπαιδευτική και διοικητική λειτουργία του τμήματος και θα πρέπει να αποστέλλονται επώνυμα από το ακαδημαϊκό τους email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να υποβάλονται στο ειδικό σημείο με τίτλο Συστάσεις και Προτάσεις φοιτητών/φοιτητριών του Τμήματος του ιστοτόπου του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού.
Η Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τον Πρόεδρο του Τμήματος και δύο μέλη ΔΕΠ, λαμβάνει τα μηνύματα των φοιτητών/τριών και έπειτα από μελέτη αποστέλλει στον/στην φοιτητή/τρια ενημέρωση σχετικά με το αίτημά του/της. Εφόσον το κρίνει σκόπιμο προωθεί επίσης, συγκεκριμένα ζητήματα προς συζήτηση στα αρμόδια όργανα του Τμήματος ή και του Ιδρύματος.
Στο πλαίσιο της ως άνω διαδικασίας οι φοιτητές/τριες πρέπει να δηλώνουν τα πλήρη στοιχεία τους καθώς και τον τρόπο που επιθυμούν να επικοινωνήσει η επιτροπή μαζί τους. Εάν συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι για τους οποίους οι φοιτητές/τριες δεν επιθυμούν να γνωστοποιείται η ταυτότητά τους κατά τη διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματός τους, μπορούν να το δηλώνουν στο αρχικό μήνυμα τους.
Δεν λαμβάνονται υπόψη και δεν θα αποστέλλεται απάντηση σε μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και με ανεπαρκή ή μη αληθή στοιχεία επικοινωνίας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο!
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο!
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο!

Search