ΤΟΔιΤ Club

Στο πλαίσιο της φοιτητοκεντρικής προσέγγισης που διακρίνει το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού υιοθετήθηκε η πρωτοβουλία των φοιτητών και φοιτητριών να δημιουργήσουν μια Ομάδα Εθελοντών/ντριών Φοιτητών/τριών Υποστήριξης του Τμήματος με τίτλο ΤΟΔιΤ Club που στόχο έχει να φέρει ακόμα πιο κοντά τη φοιτητική κοινότητα με τις λειτουργίες του Τμήματος.

Αποστολή:

Η αποστολή του ΤΟΔιΤ Club είναι να συνδράμει τις ενέργειες για την προβολή και την προώθηση του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού. Οι εθελοντές/τριες θα υποστηρίζουν τις ανάγκες που προκύπτουν, σε συνεργασία με τις υφιστάμενες δομές του Τμήματος και θα έχουν κατ’αυτόν τον τρόπο ευκαιρίες και δυνατότητες να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και ικανότητες για την εξέλιξή τους μέσα από διαδικασίες μη τυπικής και ανεπίσημης μάθησης.

Στόχοι του ΤΟΔιΤ Club:

  1. Η συμμετοχή σε ήδη προγραμματισμένες αλλά και η εξ ολοκλήρου διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων που θα ενισχύουν τη δημιουργία θετικής εικόνας και την αύξηση του ενδιαφέροντος για το Τμήμα.
  2. Η διάχυση των ακαδημαϊκών δράσεων και πρωτοβουλιών του Τμήματος που θα διεγείρουν το αίσθημα του ανήκειν.
  3. Η συνεργασία με την Επιτροπή Προβολής και Εξωστρέφειας του Τμήματος που δραστηριοποιείται στην οργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων με σκοπό τη διεύρυνση των συνεργασιών, την ανάδειξη και προβολή του Τμήματος.
  4. Η συνεργασία με τον υφιστάμενο Σύλλογο Φοιτητών Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού «ΟΜΗΡΟΣ» (και εν ευθέτω χρόνω με τον Σύλλογο Αποφοίτων Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού) σε θέματα που άπτονται της προβολής και της προώθησης του Τμήματος.

Το έργο του ΤΟΔιΤ Club περιλαμβάνει:

  1. Προσέλκυση εθελοντών/τριών. Τα μέλη της ομάδας μπορεί να είναι ενεργοί φοιτητές/τριες αλλά και απόφοιτοι/τες. Τα παλαιότερα μέλη θα πρέπει να μεριμνούν για την ομαλή ενσωμάτωση των νέων εθελοντών/τριών και την προσπάθεια επίλυσης τυχόν προβλημάτων συμπεριφοράς και συνεργασίας που μπορεί να ανακύψουν.
  2. Κατάρτιση Μητρώου Εθελοντών/τριών στο οποίο θα συγκεντρώνονται τα στοιχεία όσων επιθυμούν και αποδέχονται να συμμετέχουν στις εθελοντικές δράσεις του ΤΟΔιΤ Club.

Για την υλοποίηση των παραπάνω, τα μέλη του ΤΟΔιΤ Club θα πραγματοποιούν τακτικές συναντήσεις όπου θα ορίζουν επικεφαλής κάθε δράσης ο οποίος/η οποία θα φροντίζει για την επιτυχή υλοποίησή της και κατά περίπτωση θα συνεργάζονται με εκπρόσωπο του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού.

Όσοι λοιπόν νιώθετε ότι θέλετε να γίνετε μέρος αυτής της ομάδας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή στο ΤΟΔιΤ Club:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXrHM2V0mavvXyidFBpIUh2ObPDD68RirnA2w3UWJPsR_1IA/viewform

Σας περιμένουμε όλες και όλους!
Ε-mail για επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Search